gallery/508d-04

Dit zijn de meer persoonlijke pagina's van mijn site

gallery/vlaky
gallery/mastenbr11


Over onze Camper hobby, maar ook over onze historische boeken. Ook vertel ik hier wat over mijzelf, wat ik heb gedaan en wat ik nu zoal doe. Onze woning die zo zachtjes aan te groot aan het worden is. maar ook heb ik mijn stamboom redelijk uitgezocht. 

Ons nieuwe boek Wegtransport in de NOP is inmiddels klaar. Het ligt momenteel in verschillende boekhandels. Op 14 november 2013 is de officiële presentatie geweest van het boek in de Flevomeer Bibliotheek in Emmeloord. Hier heeft de wethouder van o.a. transport en verkeer Andries Poppe het eerste exemplaar in ontvangst genomen. het was een geanimeerd samenzijn met de sponsoren en familie. Voor meer informatie klik op het boek. 

Na mijn revalidatie ben ik maar eens begonnen om mijn stamboom op te zetten. In het Zeeuws Archief zijn ze al vroeg begonnen om alles te digitaliseren. Zodat het relatief eenvoudig was om een en ander aan elkaar te knopen. Ik dacht nu ik toch een website heb zet ik mijn stamboom hier ook maar op. Toen ik wat reacties kreeg van mensen die zeiden niet zo openbaar op internet te willen staan, heb ik besloten om er een wachtwoord aan te hangen. Familieleden kunnen per email een code aanvragen zodat ze kunnen inloggen in de files. Verdere familie info is gewoon te bekijken.

Onze woning aan de Mastenbroek. Deze heb ik zelf ontworpen en alle technische tekeningen gemaakt. Inmiddels woonden wij hier alweer meer dan twintig jaar. Nu we wat ouder worden en de tuin wat te groot wilden we de woning verkopen en iets kleiner gaan wonen. Inmiddels hebben wij onze woning verkocht en zijn er per 1 april 2014 uit vertrokken. We hebben aan de Reijdersant 8 in Emmeloord een patio bungaluw terug gekocht. Hier hoeven wij niet in wooncomfort achteruit, maar hebben geen grote tuin meer. Een bestrate patio en een klein voortuintje. Onze camper kan nog net op de oprit staan, om in te pakken. 

gallery/pla-01
gallery/cjb
gallery/kees1

Historisch verteller

Mijn andere grote hobby

Onze eerste camper zelf gebouwd

Onze vorige woning die ikzelf heb ontworpen en getekend.

Onze huidige Camper